Autorijschool verzekering, dé verzekering voor rijschoolhouders

2 min gelezen

Autorijscholen dragen veel risico met zich mee tijdens het opleiden van nieuwe chauffeurs. Het is daarom fijn dat u als autorijschool een goede verzekering heeft, mocht er iets mis gaan tijdens de rijlessen. Veel verzekeraars doen moeilijk over het verzekeren van autorijscholen, vanwege het hoge risico op schade. Daarom is de autorijschool verzekering gerealiseerd door Menze Akkerman en Peter Boogaard. Deze verzekering is enkel gericht op het gebied van schadeverzekeringen voor autorijscholen waarbij u als klant voorop staat. Er is namelijk gebleken dat er bij rijscholen meer schade aan de auto voorkomt, maar veel minder schade bij andere personen.

Alles verzekerd, van personenauto tot bedrijfsschade

Bij de autorijschool verzekering kunt u uw volledige autorijschool verzekeren. Het belangrijkste onderdeel, de lesauto, staat natuurlijk bovenaan. In de lesauto’s wordt veel gereden en nieuwe chauffeurs kunnen schade rijden. Hiernaast kunt u ook het gebouw, inventaris en goederen en bedrijfsschade verzekeren. Naast deze verzekeringen biedt autorijschool verzekering ook vele extra’s. Zo kunt u rekenen op een gratis vervangende auto bij schade aan uw auto, een hoge dekking voor schade en verlies en onbeperkte dekking voor inductieschade.

Vraag snel een offerte aan bij de autorijschool verzekering

Wilt u snel weten wat de premie van de verzekering voor uw lesauto is? Binnen 1 minuut kunt u bij de autorijschool verzekering een offerte aanvragen. Deze offerte is vrijblijvend en al uw vragen over de nieuwe verzekering zullen beantwoord worden. U bent binnen enkele minuten goed verzekerd en kunt genieten van specifieke extra’s voor autorijschoolhouders. Bij de autorijschool verzekering staat u als klant voorop. Op de website van autorijschool verzekering vindt u uitgebreide informatie over de dekking van de verzekeringen, de extra’s die u als autorijschoolhouder krijgt en kunt u snel een offerte aanvragen.