Hoe maak je gebruik van Schiphol shuttle service bij het parkeren?

1 min gelezen

Het parkeren bij Schiphol kan je altijd op vele manieren doen. De keuze is er altijd ruim. Wil je echter nog voordeliger uitvallen dan kan je kiezen voor shuttle service parkeren. Deze zorgt ervoor dat je met een speciale pendelbus wordt opgehaald op het parkeerterrein en vlak voor de vertrekhal wordt afgezet. Uiteraard wordt je na terugkomst van je reis weer keurig afgezet. Door te kiezen voor een parkeerterrein dat wat verder gelegen is van de luchthaven kan je flink besparen op de kosten vergeleken bij het parkeren op Schiphol zelf.

Goedkoopparkerenschiphol

Moet ik dan niet lang wachten op de bus?

Dat hoef je gelukkig nooit. De meeste bedrijven houden een wachttijd van 10 minuten tot een kwartier aan. De wachttijd valt dus reuze mee. Er is ook genoeg ruimte in de bus om je bagage makkelijk op te bergen. Er zijn zelfs pendelbussen waar je nog gebruik kan maken van een kopje koffie. Omdat de pendelbussen tot vlak voor de vertrekhal mogen parkeren hoef je dus niet ver te lopen en snel je bagage inchecken.

Om gebruik te kunnen maken van de shuttle service parkeren bij Schiphol dien je meestal niet vooraf te reserveren. Wil je echter wat besparen op de kosten dan kan je de tarieven eerst online vergelijken. Alleen in de vakantieperiode is er een sterke vraag naar beschikbare parkeerplaatsen en is het dus beter om vooraf te reserveren.