Uw eigen parkeerbord

2 min gelezen
Autorijles in Hoofddorp

U kent het probleem wel, u wilt uw auto parkeren bij uw werk of huis maar kan nergens meer terecht. De buren luisteren niet naar uw vraag om een plek vrij te houden en de andere auto’s komen niet eens bekend voor. Dat vraagt naar uw eigen parkeerbord.

Parkeerbord aanschaffen
U kan tegenwoordig online uw eigen parkeerborden bestellen. Deze parkeerborden komen uit dezelfde fabrieken als alle andere verkeersborden en staan zo dus garant voor kwaliteit. Een parkeerbord kan bedrukt worden met een standaard design, echter heeft u tegenwoordig al de mogelijkheid om een bord te bedrukken met uw eigen logo’s en/of teksten. Hiermee geeft u uw parkeerplaats een persoonlijke twist.

Kwaliteit
De borden die u kan bestellen op parkeerbord.nl worden gemaakt van aluminium. Hierdoor zal het bord dus niet snel roesten. Tevens worden alle borden voorzien van een laminaat beschermlaag, hierdoor zijn de borden ook erg goed beschermd tegen zon en regen. Het onderhoud aan het parkeerbord blijft hierdoor tevens minimaal.

Bevestigen
De opties voor montage van een parkeerbord zijn talrijk. U kan kiezen voor verschillende opties, waaronder de standaard paal met beugels, muurbeugels, lantaarnpaalmontage of montage aan een spijlenhek, u kan voor elke situatie het passende bevestigingsmateriaal vinden en aanschaffen, zodat u uw eigen parkeerplaats officieel van haar eigen bord kan voorzien.

Offerte
U kan vrijblijvend een offerte aanvragen. De offerte geeft u een goed inzicht in de uitgaven die u of uw bedrijf hiervoor moet treffen. De professionals bij Parkeerbord.nl zullen u tevens kunnen voorzien van advies, waardoor u voor elke situatie een passend parkeerbord kan vinden.