Mijn zoektocht naar scooter onderdelen

1 min gelezen

Al een geruime tijd baal ik enorm van het feit dat mijn scooter niet meer werkt, laat staan dat hij überhaupt nog start! vervelend aangezien ik een hekel heb om met het openbaar vervoer te moeten. Ikzelf kan namelijk nergens scooter onderdelen vinden waardoor ik mijn scooter ook niet maken kan. Een vriend van mij had de tip gegeven om op het internet te zoeken, wellicht dat ik het hier wel vinden kan. Eerlijk gezegd ging ik er niet vanuit dat er onderdelen via het internet te koop staan maar een gokje wagen kan altijd toch?

Genoeg te vinden op het internet100-sc

Doordat ik op het internet ben wezen kijken naar scooter onderdelen ben ik terecht gekomen op de website van Scooter Deluxe. Hun hadden via het internet onderdelen te koop staan die ik nodig heb wil ik mijn scooter kunnen maken! Ik heb er dan ook direct voor gekozen om de onderdelen te bestellen. Het feit dat de onderdelen die hun te koop hebben staan perfect zijn voor mijn scooter heb ik gelukkig niet lang hoeven wachten tot ik het in huis heb. Al met al heeft het twee dagen geduurd vanaf het moment dat ik bestel tot aan het punt dat mijn scooter weer naar behoren werkt!Scooter-onderdelen-300x250