Ook voor zakelijk gebruik

2 min gelezen
dashcam kopen

Tegenwoordig wordt het steeds drukker op de wegen, als vrachtwagenchauffeur is het belangrijk om alle situaties vast te leggen, niet iedereen neemt de verkeersregels serieus waardoor je met je combinatie wel eens in de problemen komt. Gebeurd er een ongeval door een ander, heb je dit met een dashcam direct vastgelegd, zo kun je ook aan je werkgever laten zien dat jij je netjes aan de regels hebt gehouden. Tevens heeft deze direct een beeld hoe je op de weg bent, een dashcam kopen heeft ook hier vele voordelen.

Speciaal ontwikkeld voor vrachtwagens

Met een dashcam kopen voor vrachtwagens heb je een professioneel model wat zowel de voor als de achterkant van je vrachtwagen vast legt, ook handig voor als je geparkeerd staat en iemand rijd per ongeluk tegen de achterkant aan. Op deze manier heb je altijd bewijs voor de verzekering en je werkgever dat je niet de schuldige bent, de cam heeft dus alleen maar voordelen in het gebruik. De sensor herkent tevens als het donker is, dag en nacht ben je dus veilig met deze cam voor de vrachtwagen. Ook wanneer je ligt te slapen wordt een diefstal snel opgelost.

dashcam kopen

De scherpste beelden

Bij een vrachtwagen moeten de beelden natuurlijk goed vast worden gelegd, met een dashcam kopen voor de vrachtwagen heb je een perfecte keuze. Er zijn verschillende modellen, kies de beeldkwaliteit die je wens om perfect alle gebeurtenissen in beeld te brengen. Natuurlijk is het ook leuk om de beelden vast te leggen voor thuis, zo kun je familie en vrienden een beetje laten proeven waar je bent geweest en wat je allemaal hebt meegemaakt tijdens de rit voor je werk. Wil je als transportbedrijf alle wagens laten voorzien van een dashcam, kijk dan op de website van dashcams.eu voor meer informatie.