Waarom kiezen voor een BOVAG-autobedrijf

2 min gelezen

Koop je een nieuwe auto en gaat er in de eerste paar jaar iets kapot? Dan kun je in de meeste gevallen aanspraak maken op de fabrieksgarantie. Dit is vaak uitstekend geregeld en je kunt voor reparaties die vallen onder de garantie bij de meeste garages terecht. Wanneer je een occasion koopt ligt dat iets anders. De fabrieksgarantie is vaak verlopen en de auto heeft al het nodige onderhoud of zelfs defecten gehad. Daarnaast is een occasion onderhevig aan slijtage die je soms niet kunt zien. BOVAG Autobedrijf biedt dan uitkomst. 

Wat biedt een BOVAG-autobedrijf voor garantie? 

Een BOVAG-autobedrijf kan met iedere koper een BOVAG-garantie afspreken. Vraag hier als koper zeker naar! Een BOVAG-garantie houdt in dat je bijvoorbeeld tot zes maanden na aankoop van je tweedehands auto, garantie hebt op defecten door slijtage. Deze BOVAG-garantiebepaling wordt dan opgenomen in het koopcontract. Ook heb je bij een BOVAG-bedrijf garantie op de APK en wordt er gewerkt volgens richtlijnen en procedures waardoor kwaliteit van het werk en de materialen is gegarandeerd.

Bovag Autobedrijf

Het beste voor je auto

Naast de uitgebreide garantie die BOVAG-autobedrijven je kunnen bieden, zijn er nog meer voordelen. Zo zijn bij BOVAG aangesloten autobedrijven lid van het kennisplatform waardoor zij up-to-date zijn als het gaat om ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche en kunnen zij zich op allerlei gebieden laten bijscholen. 

BOVAG-Autobedrijf 

Een BOVAG-autobedrijf biedt klanten extra veiligheid en service bij aankoop van een auto. Van uitgebreide garantie tot service en onderhoud. Ben je op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf waar je je auto met een prettig gevoel in onderhoud kunt brengen? Ga dan zeker op zoek naar een BOVAG-bedrijf. Dan weet je dat je een goede aankoop doet, en mocht er toch iets aan de hand zijn, dan word je uitstekend geholpen bij het oplossen van het probleem.