Wat moet je doen bij autoschade?

2 min gelezen

Autoschade is niet niets. Soms valt de schade aan je auto zelf mee, maar ben je zelf wel erg geschrokken. Het is in elk geval altijd belangrijk dat je kalm blijft en op de juiste manier handelt om de schade te kunnen laten herstellen. Maar hoe doe je dat? Autoschade-expert A.A.S. Schadeherstel kan je hierbij helpen en vertelt je in vier eenvoudige stappen wat je moet doen bij autoschade.

Stap 1: Bel je verzekeraar

A.A.S. Schadeherstel helpt je wat al te graag met het herstellen van je autoschade. Je moet alleen wel eerst je verzekeraar of tussenpersoon inlichten over welke schade er is ontstaan. Wanneer je deze melding hebt gemaakt, handelt A.A.S. Schadeherstel de overige administratieve zaken af.

Stap 2: Meld je schade bij A.A.S. Schadeherstel

Nadat je je verzekeraar op de hoogte hebt gesteld, meld je je schade bij A.A.S. Schadeherstel. Dit kun je zowel via de website als telefonisch doen. Je kunt ook langsgaan bij de dichtstbijzijnde locatie, maar het is verstandiger om eerst te bellen zodat de specialisten je goed kunnen helpen wanneer je langskomt. Zo is er genoeg tijd en ruimte om je auto te controleren en eventueel producten te bestellen die nodig zijn om de reparatie uit te kunnen voeren.

kleine autoschade herstellen

Stap 3: Het herstel van de auto

Wanneer de specialisten van A.A.S. Schadeherstel weten wat er gedaan moet worden om je autoschade te repareren, kun je de auto langsbrengen bij de specialist die deze dan vakkundig gaat repareren. Tijdens dit proces wordt je op de hoogte gehouden van wat er allemaal gedaan wordt en wanneer de reparatie is afgerond en je je auto weer kunt ophalen.

Stap 4: De oplevering

De auto is klaar en je kunt hem weer ophalen. Deze afspraak is van tevoren al gemaakt tijdens de aflevering. Mocht deze datum komen te vervallen, omdat de werkzaamheden groter uitpakten dan verwacht, dan wordt je hier tijdig over bericht.

Autoschade herstellen doe je alleen bij vakmensen die weten wat ze doen. Maak daarom bij autoschade direct een afspraak bij A.A.S. Schadeherstel en wordt ook op de beste manier geholpen.