Auto leasen bij Autoleasecenter

2 min gelezen

Dit artikel gaat het leasen van een auto. Wat houdt dat precies in? Wat zijn daarvan de voordelen? En wat heeft Autoleasecenter je te bieden? Op die vragen gaan we hier in. Veel bedrijven leasen al vele jaren auto’s voor werknemers en ook bedrijfsauto’s. Aan de ene kant doen bedrijven dat om aantrekkelijker te worden voor werknemers en aan de andere kant, afhankelijk van de functie van de werknemer, wil de werkgever dat die in een representatieve auto rijdt. We richten ons met name op private lease, omdat die vorm erg in opkomst is.

Wat is private lease en wat zijn de voordelen?

De private lease van een auto zou je het huren voor een aantal jaren kunnen noemen. De leasemaatschappij koopt de auto en blijft eigenaar ervan. Je krijgt de auto in gebruik. Daarvoor betaal je aan de leasemaatschappij een vast bedrag per maand. Dat dekt normaal gesproken alle vaste kosten, inclusief wegenbelasting en verzekering. Ook de kosten van onderhoud en reparaties zijn inbegrepen. Kosten van brandstof of elektriciteit, parkeren, wasbeurten en natuurlijk bekeuringen komen voor jouw rekening. Zonder een groot bedrag te investeren, kan je dus in een nieuwe auto gaan rijden. Afgezien van genoemde uitgaven die je zelf moet doen, weet je qua kosten waar je aan toe bent. Aan het eind van de leaseperiode gaat de auto gewoon terug naar het leasebedrijf. Soms kan je de auto voor een bedrag overnemen van het leasebedrijf.

Autoleasecenter

We geven hier enige informatie over het auto leasen bij Autoleasecenter. Autoleasecenter is zelf geen leasemaatschappij. Het is een intermediair tussen de leaseklant en leasebedrijven. Autoleasecenter blijft je aanspreekpunt gedurende de leaseperiode. Auto leasen bij Autoleasecenter geeft dus correct weer wat het bedrijf doet, zij het dat het geen leasebedrijf is. Omdat Autoleasecenter met diverse leasebedrijven samenwerkt, heeft het bedrijf een breed aanbod van automodellen en leasevormen. Het bedrijf functioneert dus onafhankelijker dan leasebedrijven ten opzichte van automerken.