Met uw motor naar het werk

2 min gelezen

Hoe gaat u ’s ochtends naar uw werk? Grote kans dat u auto zegt. De auto is namelijk het meest gebruikte vervoersmiddel naar het werk van 2019. De auto wordt gevolgd door de fiets en daarna door het openbaar vervoer. Met de motor naar het werk gaan is echter een niet zo vaak gehoord vervoersmiddel en dat is zonde. Een motor biedt namelijk veel voordelen, wat een auto niet geeft. Steeds meer mensen komen hier achter en daarmee komt de motor als vervoersmiddel voor woon-werkverkeer steeds meer in de aandacht. De chopper motor modellen zijn bijvoorbeeld een goede optie en worden dan ook veelvuldig gekozen. 

Files 

De motor heeft veel voordelen ten opzichte van de auto. Om te beginnen met de files. Voor mensen die een redelijk grote afstand moeten afleggen op een druk traject is dit een grote bron van irritatie. Niets is vervelender dan ’s ochtends vastzitten in een tergend langzame rijdende rij met auto’s. Dit is waar de motor een uitkomst kan bieden. Met de motor kan u zich makkelijk door de rij met auto’s manouveren en zo bent u snel bij uw bestemming. Daarnaast is het rijden met de motor ook helemaal niet zo gevaarlijk als mensen denken. Er zijn bijvoorbeeld goede valbeugels te kopen, zoals de kawasaki valbeugels die de veiligheid verhogen. Daarnaast is het belangrijk om kapotte onderdelen te repareren, zo kan u bijvoorbeeld uw gashendel motor vervangen.

Een parkeerplek vinden. 

Het tweede voordeel van de motor is ook makkelijk voor te stellen. Als u met uw auto eindelijk op uw bestemming bent aangekomen, verschijnt namelijk de tweede uitdaging. Het vinden van een parkeerplek. Ook dit is met een motor geen probleem, door het kleine formaat van het voortuig hebt u zo een plek gevonden. 

Echter de parkeerplek is voor veel mensen ook een reden om juist niet met de motor naar het werk te gaan. Een parkeerplek is vaak dicht bij het bedrijf. Collega’s zullen uw motor dus zien en sommige mensen zijn bang dat het niet bij hun imago past. Dit is gelukkig achterhaald. Een motor wordt tegenwoordig juist als stoer gezien. Daarnaast zijn er ook representatieve motoren zoals de harley davidson modellen te koop.