Motorjas kopen

2 min gelezen

Bij een goede motoroutfit hoort natuurlijk ook een motorjas. Er zijn ontzettend veel verschillende merken en modellen te verkrijgen. Ook de kleurencombinaties worden steeds uitgebreider. Wat vind ik het belangrijkst aan een motorjas? Dat hij comfortabel is en tegelijkertijd voldoet aan de gestelde veiligheidseisen. Veiligheid is zo belangrijk op de motor. Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje. Ik vind dan ook niet dat je moet besparen op motorkleding en heb zelf meerdere motorkledingstukken in de kast hangen.

 

Motorjassen heb ik in verschillende materialen en modellen gehad. Toch ben ik het meest fan van een leren motorjas. Een leren motorjas is extreem veilig omdat leer slijtvast is. Een leren motorjas is aan te bevelen wanneer je een sportmotor of naked-bike hebt of wanneer je vaak in de wind rijdt. Ik heb zelf een naked-bike en leg elke dag een aantal kilometers af op de motor. in het weekend maak ik zeer lange afstanden. Voor mij is een leren motorjas dan ook ideaal.

art 5

Motorjas van kwaliteit

Twee weken geleden kocht ik een nieuwe motorjas online bij Motorkledingcenter.nl. Ik heb gekozen voor een Segura motorjas van rundleer in een prachtige rode kleur. De jas is zeer veilig en is voorzien van handige protectie op de schouders en ellenbogen. Ook kun je kiezen voor een extra rug protector. De jas is te dragen tijdens verschillende weeromstandigheden is beschikt over thermovoering dat uitneembaar is. Draag jij je motorjas graag aan je motorbroek vast? Dat kan bij dit model! Hij is te bevestigen aan je broek met een rits of vast te maken aan de lusjes van spijkerbroek. De jas is naast de kleur rood die ik heb gekocht, ook verkrijgbaar in het zwart en bruin. Wat vind je van mijn nieuwe aankoop?