Suzuki motoren Eindhoven eindelijk gevonden

1 min gelezen
logo-gerven

Het is altijd mijn jongensdroom geweest om op zo’n wit blauwe Suzuki motor rond te rijden. Na het behalen van mijn motorrijbewijs is het dan eindelijk zo ver! Ik wil deze motor niet alleen berijden maar ik wil hem hebben. De suzuki motoren eindhoven zijn niet makkelijk te vinden en toevallig die kleur die ik wil hebben is erg gewild.

suzuki

 

Mijn zoektocht

Eindelijk heb ik dan het geld bij elkaar om deze droom uit te laten komen. Voordat ik mijn rijbewijs had gehaald ben ik al bij een paar verschillende bedrijven geweest om meer informatie te krijgen over de motor die ik wil. Ik ben ook nog maar een beginnend bestuurder en heb nog niet zo heel veel verstand van motoren.

Via het internet was ik terecht gekomen bij Van Gerven Motoren. Het enige wat ik hoefte te doen was “Suzuki motoren eindhoven” in te typen en toen stonden ze bovenaan. Op de website zag ik dat ze hier een groot aanbod Suzuki motoren hadden.

Ik ben gelijk naar de showroom gegaan om te kijken of ze de motor daar hadden staan, en ja! Daar stond die dan voorin de winkel op een kleine verhoging.

Laat ik niet teveel in detail treden maar ik kan je vertellen dat ik heel erg blij ben met de prijs en de service en dat ik nu de trotse eigenaar ben van die blauw met witte Suzuki!