Waarom bmw 3 serie velgen kopen?

2 min gelezen

De eerste bmw 3 serie velgen (E 46) werden geleverd met verchroomde buitenrand en zilver gelakte binnenranden. Dit model is gemaakt van in totaal 72 tot 75 modellen. De originele velgen waren echter gewoon 4 spaaks met aluminium binnenband en geen echte versiering. Met de introductie van een nieuwe serie nam ook de behoefte aan BMW velgen toe en daarmee ook de variatie. In dit geval waren het de zwarte die de bestelling ontvingen en bekend werden als de “Chipless” of “Bmw Chopard” velgen. Deze bmw 3 serie velgen zijn nooit meer geproduceerd nadat ze door de fabrikanten waren uitgefaseerd. Tegenwoordig kun je echter nog steeds enkele van deze verchroomde exemplaren op de markt vinden.

De velgen van de eerste serie velgen waren uitgefaseerd

Het gerucht ging ook dat nadat de velgen van de eerste serie velgen waren uitgefaseerd, het bedrijf mogelijk een andere stijl heeft ontwikkeld die ze vervangt. Niemand weet precies wat er met dit project is gebeurd, of het ooit is doorgegaan. BMW heeft bij talloze gelegenheden verschillende ontwerpen van zijn nieuwe wielen laten zien, maar ze bleven allemaal bij concepten. Sinds de productie van de eerste BMW 3e serie velgen heeft plaatsgevonden, hebben er veel veranderingen plaatsgevonden met de wielen. De nieuwe waren lichter dan de fabrieksmodellen en gebruikten magnesium in plaats van staal als het belangrijkste materiaal voor het ontwerp. De nieuwe velgen, zoals ze zouden moeten zijn, hadden een grotere afstand tussen de montagecentra en dit heeft de taak om ze te monteren een stuk eenvoudiger gemaakt.

Gebruik maken van de diensten van professionals

Als u wilt dat uw bmw 3 serie velgen perfect op uw auto passen, moet u gebruik maken van de diensten van professionals. Deze taak kan gemakkelijk worden volbracht omdat er tegenwoordig in elke grote stad gespecialiseerde wielmontagespecialisten zijn. Je kunt gewoon langs hun kantoren gaan of ze vragen om bij jou langs te komen en de montage voor je te doen. Als de specialist de klus heeft geklaard, zijn de wielen klaar voor montage.